digital.bgYouTube предлага разнообразна колекция от стотици милиони видео клипове, което изисква

...
digital.bgYouTube предлага разнообразна колекция от стотици милиони видео клипове, което изисква
Коментари Харесай

YouTube въвежда нови правила за видео съдържанието

digital.bg

YouTube предлага разнообразна сбирка от стотици милиони видео клипове, което изисква спомагателни старания, с цел да се подсигурява качеството на наличието. Гугъл също по този начин се пробват да предпазят най-младите потребителите от възпроизвеждането на клипове, които не са подобаващи за тях. Въпреки това най-популярната платформа за видео в интернет стана причина за налагането на санкция в размер на $170 млн. за нарушение на разпоредбите заложени в Children`s Online Privacy Protection Act (COPPA)

 

Санкцията принуди компанията да вкара значими промени, които ще обиден притежателите на канали в YouTube. Taка да вземем за пример създателите на наличието към този момент ще би трябвало да се съобразят с условието да споменат дали клиповете, които качват са подобаващи за деца. В този случай разполагат с две варианти: " Маde For Kids " и " Not Made For Kids ". Клиповете, които спадат към втората категория ще бъдат третира по друг метод от Гугъл поради спецификата на показваното наличие, оповестява TechSpot.

 



 

Компанията ще ограничи достъпа до секцията за мнения и уведомленията показвани от тези видео клипове. YouTube също по този начин ще събира по-малко информация за потребителите, които гледат " Маde For Kids " наличие. Новите правила ще се отразят и на таргетираните реклами, които ще бъдат мощно лимитирани в клиповете за деца. Изискванията към този момент са въведени в приложимост и ще се отразят на огромен брой видео клипове в платформата. Гугъл също по този начин ще продължат да промотират YouTube Kids версията на услугата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР